top of page
_SCH7260.jpg

Boeken & prijzen

image4[6188]a.png

Prijzen

De vakantiewoning biedt ruimte voor max. 6 personen en wordt in zijn geheel aangeboden.

Prijs

228,00€/nacht 

Huurprijs voor het

vakantiehuis / nacht 

Inbegrepen in de huurprijs (mits normaal gebruik) : water, elektriciteit, verwarming, wifi Bij aankomst zijn de bedden ingedekt en is bad- en keukenlinnen ter beschikking. De prijs tijdens de Jenverfeesten en nieuwjaar bedragen 246 euro per nacht.  

65,00€/verblijf 

Schoonmaakkosten 

2,36€/pp/nacht 

toeristenbelasting 

min. 150,00€/verblijf 

Waarborg 

Er dient minimaal voor 2 aanéénsluitende overnachtingen geboekt te worden.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Als uw reservatie-aanvraag wordt bevestigd, dient u binnen de 3 dagen na bevestiging een voorschot te betalen van 30% van de totaalprijs voor uw verblijf, met een minimum van 125€. De tijdige betaling van het voorschot maakt uw reservatie definitief.

Het saldo van de prijs dient uiterlijk 10 dagen voor aanvangsdatum van uw verblijf voldaan te worden, dit tesamen met het bedrag van de waarborg, zoals aangegeven in de reserveringsbevestiging.

De waarborg wordt u, overeenkomstig de huurvoorwaarden en behoudens schade, geretourneerd binnen de 3 werkdagen na einddatum van uw verblijf.

Huur-en annuleringsvoorwaarden : Klik hier

Parkeergelegenheden

Onze vakantiewoning ‘De Vinstermik’ is gelegen in hartje Hasselt en ligt daarmee in een autovrije zone. U kan uw wagen bijgevolg niet rechtstreeks aan de woning parkeren !

Er zijn wel parkeermogelijkheden in de omliggende straten, doch we raden u aan uw voertuig te parkeren in één van de talrijke en nabijgelegen publieke ondergrondse parkeergarages. We informeren u graag over de mogelijkheden.

We beschikken zelf over een privatieve staanplaats in de directe omgeving van de vakantiewoning. Zo u hiervoor interesse heeft, informeer dan zeker even naar de prijzen en mogelijkheden hiervoor.

_SCH7557.jpg

Beschikbaarheid

SUPERHOST

De correcte beschikbaarheid kan u altijd controleren op onze Airbnb pagina, deze kalender wordt dagelijks geüpdatet. U mag ons ook altijd een mail sturen om de beschikbaarheid op te vragen. 

Volzet?

Neem dan zeker een kijkje op ons ander verblijf

in Hasselt centrum "Loft 44"

Of Bent u opzoek naar een vakantieverblijf in het zuiden? 

Ontdek dan villa "Le trèfle d'or" in Montauroux en geniet van exclusief vakantiegenot in het zuiden van Frankrijk

Elegant Rozemarijn Biologisch Logo (4).png
Reservatieaanvraag
Reservatie "de Vinstermik"
Wenst u een ondergrondse parkeerplaats te huren?
image3[6187].png
bottom of page